به گزارش خبرنگار سياسي "مهر"، رمضان زاده در پاسخ به سوالي مبني بر انديشه حذفي مجلس هفتم شوراي اسلامي و مصداق تعامل با دولت و چگونگي برخورد دولت با اين قضايا گفت: رفتار ما انفعالي تنظيم نشده، ما برنامه اي براي اداره كشور به مردم ايران ارائه كرديم كه در دو دوره راي اكثريت قاطع آنان را به خود اختصاص داد، سرلوحه اين برنامه از نظر ما پرهيز از ايجاد هر گونه تنش در جامعه بوده زيرا به نظر ما تنش مانع توسعه كشور است، بنابراين در مقابل هيچ اقدام تنش زايي اقدام به گسترده تر كردن تنش در جامعه نخواهيم كرد و مصحلت جامعه را حتي اگر شده به عقب نشيني از برخي از مواضع خودمان منجر شود، در حفظ آرامش ميدانيم زيرا اين آرامش زمينه ساز توسعه كشور است.
وي از همه كساني كه خواهان توسعه كشور، رفاه مردم و گسترش امنيت اجتماعي هستند دعوت كرد تا كمك كار دولت در زمينه ايجاد آرامش باشند نه اينكه مانعي در اين راه و زمينه ساز براي ايجاد تنش در جامعه شوند.
رمضان زاده با تاكيد بر اينكه دولت اقداماتي مثل استيضاح را يك اقدام قانوني ميداند و هميشه هم به اين اصل احترام گذاشته است گفت: نظارت مجلس را يك اصل قانوني ميدانيم و مثل برخي ديگر نظارت، استيضاح، تحقيق و تفحص مجلس را كشكي نمي دانيم و براي آن احترام قائليم.
دبير دولت با اشاره به اينكه از نظر ما نوع رفتار با دولت در اين مدت، غير قابل توجيه است گفت: همه كساني كه به مصلحت كشور مي انديشند، اين گونه رفتارها را تعاملي نمي دانند بلكه آنرا رفتاري چالشي مي دانند كه ما هميشه از آن پرهيز داشته ايم و پرهيز خواهيم كرد.
رمضان زاده گفت: اين كه وزارتخانه اي كه طي سه سال گذشته حدود 6هزار ميليارد تومان اعتبار هزينه كرده براي تفاوت قيمت يك دستگاه صوتي تصويري مورد سوال واقع مي شود امري غير قابل قبول است.
سخنگوي دولت متذكرشد: اگر اجازه داده مي شد كه فرودگاه حضرت امام(ره) به موقع راه اندازي شود، و مانع تراشي نمي شد، طي يك هفته اول تمام هزينه افتتاح مراسم كه از نظر ما ضروري نيز بوده است پوشانده مي شد اما از آن به بعد تا به امروز كه فرودگاه راه اندازي نشده است كشور در حال ضرر دادن است البته اميدواريم كه بالاخره كساني پاسخگوي اينگونه اقدامات ضرررسان به كشور باشند.
سخنگوي دولت تصريح كرد: انتظار داريم كساني كه از رابطه تئوريك مسووليت- قدرت يا قدرت - مسووليت سخن مي گويند به لوازم اين سخنان در سطح كشور پايبند باشند و سخناني نگويند كه امكان پايبندي به آن در سطح جامعه وجود ندارد ضمن اينكه انتظار نداريم ابزار مجلس مانند تحقيق و تفحص به يك وسيله تهديد تبديل شود، اينكه بخواهيم با تهديد به تحقيق و تفحص، مانع گردش آزاد اطلاعات شويم، بسيار غير قابل توجيه است.
سخنگوي دولت ابراز اميدواري كرد: كساني كه دولت را از خدمات يك مدير موفق و كارآمد محروم كردند، باز هم به مصالح كشور بيش از گذشته بيند يشند.
رمضان زاده در پاسخ به سوال ديگري مبني اينكه پيش از روز استيضاح بنا بود كه وزير راه ناگفته ها را مطرح كند اما اين امر صورت نگرفت آيا سفارش به اين مسئله شده بود تاكيد كرد كه براساس همان سياست عدم چالش و تنش در كشور آقاي خرم فقط مسائل ضروري را بيان كردند نه همه مسائلي كه مي دانستند.
وي در خصوص انتخاب وزير جديد براي پست وزارت راه و ترابري گفت: با اين جوي كه براي فشار بر مديران كارآمد كشور بوجود آمده پيدا كردن كسي كه مديريت را براي 7 تا 8 ماه آنهم در يك وزارتخانه زيربنايي بپذيرد امري مشكل است كه البته تصميم گيري در اين خصوص به عهده رئيس جمهور است.
وي همچنين خبر از سرپرستي احمد صادقي بناب يكي از مديران وزارت راه و ترابري به عنوان سرپرست اين وزارتخانه داد ضمن اينكه تصريح كرد كه احمد خرم به عنوان مشاور رئيس جمهور در حوزه پروژه هاي كلان عمراني در كنار دولت باقي مي ماند.
رمضان زاده در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه برخي مطرح مي كنند كه سفر رئيس جمهور به سه كشور نشان از بي اهميتي استيضاح وزير راه است گفت: اين سفر از پيش تعيين شده بود ضمن اينكه روز پنجشنبه رئيس جمهور حمايت صريح خود را از آقاي خرم در ديدار با مسئولين اين وزارتخانه اعلام كرده بودند.
دبير دولت در خصوص عدم ارائه ناگفته ها توسط خرم در جلسه روز گذشته استيضاح گفت: آنچه ما وظيفه داشتيم در جلسه روز گذشته مطرح كنيم دستاوردهاي دولت در بخش راه بود كه دستاوردهاي سه ساله آقاي خرم با همه دوران مشابه آن قابل مقايسه است و در واقع با تصميمي از پيش تعيين شده با سخنان دفاعيه ايشان برخورد شد.
رمضان زاده همچنين در خصوص چگونگي نواري ضبط شده اي كه در جلسه استيضاح وزير راه از تريبون مجلس توسط يكي از نمايندگان پخش شد گفت: محتواي نوار از نظر دولت مسئله خاصي نداشت چون در دولت در بسياري از موارد كارشناسان اختلاف نظر دارند كه امري طبيعي است.
وي اضافه كرد: آقاي خرم خود از قوي ترين كارشناسان دولت است و دولت نيز به اين مسئله عادت كرده كه كارشناسان با يكديگر اختلاف نظر داشته باشند.
از رمضان زاده در خصوص ادامه بحث استيضاح در مورد ديگر وزراي كابينه سوال شد كه وي در پاسخ گفت: نمي دانم تصميم برخي نمايندگان مجلس بر چيست اما به نظر مي رسد اختلاف بنيادي بين كارآمدي و ناكارآمدي در ديدگاههاي مجلس و دولت وجود دارد اما اميدواريم اجازه ادامه خدمت دولت به مردم داده شود.
سخنگوي دولت در جمع خبرنگاران (1)
خرم از قوي ترين كارشناسان دولت است //اميدواريم اجازه ادامه خدمت دولت به مردم داده شود // در مقابل هيچ اقدام تنش زايي اقدام به گسترده تر كردن تنش در جامعه نخواهيم كرد
عبدالله رمضان زاده، سخنگوي دولت در نشست هفتگي خود با خبرنگاران آماج سوالات اصحاب رسانه ها در خصوص استيضاح احمد خرم وزير راه و ترابري بود.
کد خبر 117870
نظر شما